Fyll alle små “tomrom” med små buer. 325 gram smør, romtemperert. Hell røren i kakeformene, og stek i ca 30 minutter til de består tannpirker-testen (stikk en tannpirker i midten av kaken, og om det ikke henger røre igjen på tannpirkeren er den ferdig). Miks til slutt på høy styrke i ca 2-3 minutter, til frostingen er luftig og glatt. Smør på et tynt lag frosting (smulelag) over hele kaken, og sett den kaldt og udekket i kjøleskap i ca 30 minutter. 325 gram smør, romtemperert
Smør spelt eller havrelomper med litt sukkerfri ketchup blandet med tomatpure. Så i dag har jeg plukket tre retter, som kanskje ikke akkurat er oppskrifter, heller metoder for å trylle frem enkle middager til ekstra travle dager
300 g hvetemel. ca 16×38 cm. Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane) 300 g hvetemel. 38 cm Legg det kaldt
3. 3 luftmasker (= 1 stav), 1 stav i første maske. Avslutt med 1 kjedemaske i 3. 3 luftmasker ( = 1 stav ), 1 stav i de neste 2 maskene, 2 staver i maske 4. Heretter blir det 1 stav i de 3 første maskene og 2 staver i 4. Avslutt med ei kjedemaske i 3. 3 luftmasker ( = 1 stav ). Avslutt med ei kjedemaske i 3. 3 luftmasker ( = 1 stav ), 1 stav i de neste 3 maskene. Avslutt med kjedemaske i 3. 3 luftmasker ( = 1 stav ), 1 stav i de neste 9 maskene. Avslutt med ei kjedemaske i 3
4 havrelomper, Buer. 123 kcal, 12 gram proteiner, 6 gram karbohydrater, 6 gram fett. Jeg elsker lomper, for det er så utrolig mye digg man kan lage sammen med lomper
For å strikke rundt så må du legge opp slik at du har 2 masker mindre på høyre pinne enn det du skal ha totalt, og du har 3 masker på venstre pinnen. Faerytale (30g) og Mirasol håndmalt (35g). Strikk til 3 masker før M, ta én maske av som om du strikker den rett, ta neste av som om du strikker vrangt, sett de tilbake på venstre pinne og strikk de vridd rett sammen. Strikk 2(3) omg rett. 3. 3 masker på venstre pinnen
Strikk så det er 3 riller med 8 m, eller totalt 6 riller. Til slutt er det 3 m igjen. Jeg måtte selvsagt lage noen røde hjerter også, så det blir dagens luke i Julekalenderen
Spelt eller havrelomper. Et velkjent syn for de som har fulgt FIT på 30 programmet. Hvis man tar utgangspunkt i at du spiser to lomper og fyller disse med 100 gram kalikunfillet så koster denne lunsjen deg 35 kr dagen. 35 kr dagen
Dette gjør man for å hindre fettet i å begynne å smelte den prosessen starter alt ve cirka 30 grader celsius. Typisk bør en pølsedeig inneholder fra 20-35 % fett. Oppskriften gir cirka 3,5 kilo pølse. 2,3 svinekjøtt fra nakke eller bog. 3 gram koriander. Cirka 3 meter tynntarm av svin Fremgangsmåte. 500 gram av kjøttet og 300 gram av spekket finskjærer i ca 1 ganger 1 centimeter store biter. 4813. 3-4 spiseskjeer hakket rosmarin. Ønsker du en fastere variant du kan steke eller grille, øker du mengden polenta til 325 gram. 3 rødløk. Dette gjør man for å hindre fettet i å begynne å smelte den prosessen starter alt ve cirka 30 grader celsius. Typisk bør en pølsedeig inneholder fra 20-35 % fett. 3 gram koriander. 3 meter tynntarm av svin Fremgangsmåte. 300 gram av spekket finskjærer i ca. 3-4 spiseskjeer hakket rosmarin. 325 gram. 3 rødløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.