En forrett som smaker himmelsk. Og den er superenkel å lage. Her kan man lage så mange man ønsker. Man ta et godt stykke brød, gjerne landbrød, og pensler det inn med en olivenolje som er blandet med fersk presset hvitløk
Bruscetta caprese. Sprø bruschetta med krepsehaler er en fin lunsj eller forrett. Du lager de på 15-20 minutter som også er en stor fordel når man skal ha middagsgjester
Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Et par grove skiver av brødet stekte jeg som sedvanlig som bruscetta, litt olivenolje på en asjett som jeg dynker/gnir begge sidene av skivene i – så i panna til de blir fint brun og sprø
Og når du steker/ griller brødet til bruscetta blir det bedre enn da det var freskt. Buschetta har nesten ubegrensete muligheter, for å si det sånn er det få ting som ikke funker på en stekt/grillet brødskive
Dander opp på toppen av en sprø bruscetta og nyt. Har litt dilla på supper om dagen. Her er en fiskesuppe med blåskjell, reker, sei, laks og masse gode grønnsaker
Dette er bare en så nydelig sandwich, at det er synd å skam å ikke prøve den snarest. Du kan bruke Hvasserasparges nå dette kvarteret de er å få tak i, eller vanlige grønne asparges, eller – om du er griseheldig – bruke hestebønner, som du tar ut av belgen, koker i 5 minutter, legger i isvann, og deretter snipper ut av skallet
Her er grunnoppskrift på bruscetta, men dere kan variere pålegget om dere ønsker selv. Bruschetta er en deilig forret, eller kan spiset til frokost, lunsj eller når man rett å slett får lyst på noe godt å spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.