Bytt ut hvetemel med Toro glutenfrie kakemiks og 1 ts fiberhusk, så har du en glutenfri muffins. Disse muffinsene er utrolig gode og er overraskende enkle å bake
Her får du en syrlig og frisk smak som harmonerer perfekt med mørk sjokoladesmak. Ikke tin bringebærene før du skal bruke dem, da blir de vanskeligere å arbeide med
Studmat - Oppskrifter på god, rask og billig mat. Studentmat.
Pisk fløten til krem og bland inn sjokoladekremen med slikkepott. Hell kremen over i en sprøytepose og lag flotte topper med sjokoladekrem på hver muffins og pynt med forskjellig strøssel om du har
Med både morsdag og Valentine's Day rett etter hverandre måtte det bli litt baking i helgen. Smelt sjokoladen og pisk sammen med kremost, mykt smør og melis til en glatt glasur
Serveres temperert saman med is. Søndagen var det nydlig vær og me var ute å gjekk tur og eg fekk plukka med meg litt tyttebær, som no er i frysen og ventar på å bli tatt fram når eg skal servera "sose"middag
Browniemuffinsmed kremostglasur. Torsdagskveld inviterte vi familiene våre på fransk lammegryte med soltrøkede tomater og creme brulée til dessert (kun fordi det er så gøy å stave)
12 stk. 2 store egg3 dl sukker100 g smør4 ss kakao1 ts vaniljesukker2 dl hvetemelPyntVelg mellom peanøtter, valnøtter, hasselnøtter eller cashewnøtter (saltet eller usaltet)
Smelt smør i en middels stor kjele. Rør i sukker og kakao til det har løst seg opp. Ta kjelen av platen. Bland i vaniljesukker, bakepulver og hvetemel (bruk en stålvisp)
Browniemuffins. Til nugattikremen piskes mykt smør sammen med melis og vaniljeessens. Pynt eventuelt med cupcakewraps og piler slik jeg har gjort på bildet, men kakene smaker selvsagt like nydelige uansett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.