Sammenlignet med rosabloggerne og de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Surr purre og hvitløk et par minutter i olje, tilsett brokkoli og la den surre med et par minutter. Mos suppen sammen med kesam og smak den til med salt og pepper
Tror ikke det har vært en eneste helg på lenge med fint vær. Krydre til med salt og pepper. Strimlet svinekjøttmed appelsin og vårløk300 g strimlet svinekjøttPastaskruer 2 ss olje1 hvitløk1 bunt vårløk1 ts fersk ingefær Saften av en appelsin2 ss maisstivelse1 1/2 dl vannChili SaltPepperKok opp pastaskruene. 300 g strimlet svinekjøtt
Smak til med salt, pepper, karri, soyasaus og ev. svinekjøtt. Strimlet svinekjøtt tas i og freses lett. Som mange skjønner er wok favoritten her hjemme, i alle varianter
Denne suppen med brokkoli er mild og nydelig på smak og full av vitaminer og mineraler. Ha du lyst på en suppe med litt "sting" kan du smake til med mere chilipulver
Brokkolisuppe. Bruk en stavmikser og pisk til alt er moset og blandet,med et herlig skumm på toppen. (du kan selvsagt bruke en blender istede)Smak til med litt salt og pepper
Her kommer enda en genial og enkel treat som hunder simpelthen elsker, tørket svinekjøtt. Kjøp en pakke frosne svinekoteletter, og la de tine litt på kjøkkenbenken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.