Varm opp på svak varme, rør hele tiden. Nøttebunn. Fordel kremen på den avkjølte kaken. Skal legge ut bilde og oppskrift her på bloggen, men vil vente til jeg har levert den og hørt hva de synes om den
I dag har jeg laget en nøttebunn som passer til mange forskjellige kaker. 166 gr melis100 gr hasselnøtter70 gr mandler12 gr sukker134 gr eggehviter Stekes i 1t og 10 min på 160 grader. Ha røra i en smurt form (22 cm) og stek på 160 grader i 1 time og 10 min. 10 min på
og stem på meg på denne siden. Nøttebunn. Lyst på noe godt i helgen. bursdag, daim, daim is, daim iskake, daimis, daimiskake med nøttebunn, daimkuler, festkake, hakket daim, helgekos, hjemmelaget is, hjemmelaget iskake, is, iskake, iskake med daim, iskake med daimkuler, iskake med nøttebunn, iskake med nlttebunn, mandelbunn, mandler, nøttebunn, nøttemarengs, sjokolade
Skjær rundt kanten og dra kaken over på et fat. Med en drøm av en nøttebunn. Bland så inn marengsen i massen og hell hele blandingen ned i formen med nøttebunnen
Smør litt smør nederst langs kanten på en springform og dekk bunn av en springform med massen. Kombinasjonen mellom nøttebunn og hjemmelaget is er utrolig god og anbefales å teste ut
Dette er en raw vegansk mangokake pånøttebunn, med nydelig jordbær gasur av norske jordbær. Hei hei. Det har rett og slett vært tropisk her i Tromsø de siste dagene med temperaturer rett under 30 grader
Nøttebunn. Grovhakk nøttene og sjokoladen til nøttebunnen. Avkjøl nøttebunnen i formen. Sett stekeovnen på 175 grader. Til nøttebunnen trenger du en rund, smurt kakeform på ca 24 cm i diameter. Ingredienser Nøttebunn 100 g valnøtter 100 g mørk sjokolade 100 g sukker 3 stk eggehviter Bringebæris 200 g frosne bringebær 3 stk eggeplommer 1 dl sukker 3 dl kremfløte Pynt 12 stk ferske bringebær 3 dl kremfløte Send handleliste
Bruk mye av puréen på bunnen. Ha på i flere omganger og la fuktigheten synke inn. Når saften fra puréen har trekt ned i kaka, ligger resten av bæra igjen oppå kakebunnen, en fin effekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.