Når vi var i Wien i fjor var det glühwein på hvert et hjørne med respekt for seg selv. I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Heldigvis så har jeg slekt der som jeg kan støtte meg til når jeg kommer til kort. Den av søstrene mine som har mest erfaring med gode, lettvinte og fornuftige kaker, de som alle liker og som de fleste kan bake, hun står bak disse kokos/havrekjeksene
Men selve idéen kommer altså fra en video på facebook. Uansett, nå skal jeg vise dere hvordan du kan bytte ut den vanlige vannmelonen med en mye morsommere og kreativ versjon
Hovedrett var hvitvinsdampede kremet blåskjell med pommes frite. Smak til med salt og pepper. Det er ikke så altfor ofte vi gjøre det, derfor er det ekstra spesielt når vi tar oss tid til det
Bortsett fra at jeg laget bare halvparten for vi var jo bare to. Noen dager er en av oss borte, eller opptatt med andre ting eller rett og slett bare uten matlyst
Noen ganger har vi likevel litt dårlig tid, vi skal ha gjester til middag, og vi har faktisk lyst til å servere en dessert som er litt mer enn is fra frysa og de gode men litt «loslitte» varme bærene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.