4 fedd
hvitløk 1 finhakket løk 1/2 kg grovt skårede rødbeter 200 g grovt skårede gulrøtter 124 g grovt skrået persillerot olivenolje 1 liten boks tomatpure 1 1/2-2 l hønsebuljong salt og pepper
600 g
kjøtt med lite fett i strimler Yoghurt naturell eller kesam
Vi lagde Russisk Borsj på hytta, litt enkel vri siden vi var på hyttetur. Det er godt med en klatt rømme eller kesam oppi om man har, eller en god brødskive med smør
Borsj er en tradisjonell østeuropeisk rødbetsuppe. Ettersom det finnes så mange ulike varianter i ulike land, vil du kunne finne mange ulike varianter av denne suppen i kokebøker og på internett
Rødbeter somNO-booster har jeg blogget om tidligere. Den ble opprettet fordi styrketrening er populært blant kvinner samtidig som mange synes selv figure/bodyfitness blir for muskuløst
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
borsj. "Sometimes the magic works, and sometimes it doesent" pleide klassestyraren min på dramalinja, vgs, å sei, og refererte til stemninga i elevgrupper
De første "NO-boosters" (Nitric oxide) som kom på markedet var nesten ren arginin. Arginin er en aminosyre som er nødvendig for at hypofysen skal fungere normalt og for utsondring av veksthormon herifra (Earl Mindell
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.