Server denne som lunsj eller forrett, eller som middag med en frisk salat til. Til denne retten bruker jeg pastatypen orrechiette, en slags flat fingerbølpasta
Roastbeef, som stekes ferdig på forhånd, samt sopp og løk, (dette tilbredesogså på forhånd og varmes opp rett før servering), samt poteter med dilldressing, broccoli salat og saus
Litt gøy med litt annerledes dag. Et lite glimt fra dessertbordet ogtil slutt kakebordet. Det var ikke så lett å få tak i knappene slik jeg ønsket å ha dem, men lyktes til slutt
Og den nydeligste dåpsjenta med et smil som rekker rundt månen ogtilbake igjen. Det var en kjempeære å få lage disse og selv om bildene ble ufattelig dårlige, så ble jeg veldig fornøyd med de selv
På en måte er det greit med frie tøyler, men da er alltid frykten der for at de ikke blir fornøyd. Mens når jeg får tilbakemeldinger hele tiden, så vet jeg eksakt hva de liker og ønsker, og vi jobber sammen underveis
Dette fører til at mange sliter med å bryte ned melkesukkeret laktose og melkeproteinet kasein. ”Det er for jævlig at ungdom nå til dags vokser opp på ferdigmat,” uttaler Viktor Jensen, som selv lærte håndverket med å lage rødsei av sin far
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.