Legger ved denne enkle oppskriften på en deilig lasagne fra Adams matkasse. Eneste endringen jeg gjorde var å slenge litt revet cheddarost i den hvite sausen
Da vi nå var i Roma igjen, hadde vi bestilt bort på Da Giggetto lørdag kveld, men det var jo klart, vi ville jo ha mat fredag også – så vi dro like gjerne dit to dager på rad
Jo meir du rører og meir du varmar på potetmosen, desto seigare blir den. I dag ligg potetpressa – ein slags forvaksen utgåve av ei kvitlaukspresse – alltid på kjøkkenbenken når potetmosen skal vere silkemjuk og krema
Jeg elsker karamellpudding ogden passer perfekt til dessert på årets siste dag. Kaken er faktisk enklere å lage enn man skulle tro, ogden ser jo imponerende ut
OGden er prøvd ut på et kritisk testpanel. Megapannekaken ser litt «fluffy» ut på dette bilde fordi den akkurat er tatt ut av ovnen, men den synker sammen etterhvert
Avkjøl i formen på rist. Den er ganske enkel å lage også. Ha den hakkede sjokoladen i en skål. “UIMOTSTÅELIG GOD SJOKOLADEMOUSSEKAKE MED BROWNIEBUNN OG BRINGEBÆR
Kok makaroni etter anvisning på pakken og sett til side. Lag ostesaus på følgende måte. Jeg har dessuten stort sett alltid disse ingrediensene i hus ogdenne gratengen har reddet meg ut av flere middagskriser
Stikk den inn i kaken og om det ikke henger igjen røre på pinnen er kaken klar. Denne kaken smakte jeg første gang hos min barselvenninne, Liv Kristin, og jeg ELSKET den
Er det virkelig ikke oppskrift på risboller pådennebloggen. Og med tanke på hvor enkelt og raskt du slenger disse sammen, så skjønner du nok at kakeboksen nesten er tom innen dette innlegget er ferdig skrevet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.