Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Deretter en klype salt (husk litt mindre salt om du har i bacon, og litt mer salt om du ikke har bacon i blomkålgratengen)
Nå er det deilig Norsk blomkål i butikkene, løp og kjøp. Dagens middag er rester av søndagsmiddagen, bayonneskinke som i sommer går under navnet sommerskinke
Blomkålgrateng med sprøtt lokk. En mettende grateng uten kjøtt. Med smakfulle krutonger på toppen. Oppskriften kommer fra Den store vegetariske kokeboken
Mat i form er en lettvint måte å lage middag på, særlig grønnsaksretter, da får man et smakfullt og næringsrikt måltid, en fin måte å få barn til å spise grønnsaker på er det også
Jeg er veldig glad i blomkålgrateng. Det passer supert som tilbehør til utrolig mye forskjellig. Gratengen faller dessuten ofte i smak hos småtasser, og det kan være greit med en litt annerledes måte å spise grønnsaker på av og til
Tidligere i høst testet jeg ut fotballfrues blomkålgrateng, med ett par småjusteringer har den kommet på bordet vårt flere ganger i løpet av høsten og blitt ett favoritttilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.