Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Første mandag i januar, alle ukebladene er fulle av dietter for ett nytt, slankere og bedre liv. Jeg starter året og uka med hjemmelaget grønnsaksgrateng
Her kommer et kjapt og nydelig middagstips. Denne retten lager jeg ofte, fordi den er rask, krever lite ingredienser, smaker supergodt, og er næringsrik
Er du som meg veldig glad i blomkål tror jeg du vil like denne gratengen her, den er virkelig god og kan hvis du vil, enkelt gjøres om til en vegetarrett ved å sløyfe bacon
Traustere og mer nord-europeisk blir det vel ikke. De første blomkålene ble utviklet av araberne i middelalderen og selv om det kanskje ikke er den første grønnsaken vi forbinder med mat fra Midt-Østen, brukes den faktisk en god del
Blomkål med skinke/bacon og hvit kremet ostesaus. Dette er en kjempegod og enkel middag som også metter godt og er super nå for å komme tilbake til hverdagen igjen etter alle utskeielsene i Desember måned
I en ziplock pose har du i kyllingfiletene med litt salt og pepper, bland godt. Denne enkle deilige Thai kyllingpannen er et perfekt alternativ når man ønsker noe ekstra godt som ikke krever så mye å lage
Denne kyllingretten ble til på en hverdag da jeg hadde litt rester i kjøleskapet som jeg trengte å bruke opp, og det ble til en deilig smakfull kyllingrett
Jeg har eksperimentert med litt forskjellige krydre på blomkålen og det meste blir godt, men denne varianten med hvitløk og mandler synes jeg er helt nydelig
Det er ikke til å komme bort fra at pasta er en hverdagsslager hos barna, så jeg prøver hele tiden å vri hjernen for å finne på noe vrier som også vi voksne synes er gode
litt salt og pepper (smak til). Krydre med muskat, salt og pepper. Når blomkålen er ferdig, heller du av vannet, og deler den i mindre biter og legger dem i en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.