yumyum, give me some. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det erlunsjer, brunsjer og sammenkomsterpå løpende bånd
Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningener stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Om noe så mye oppvask og vask av benk og kjøkkenhånkle. Mannen i Bestefarhagen stilte villig med krakk, gode råd og oppfølging underveis når han ikke var på Rotarymøte
Pass på at hvitløken ikke blir brun, da blir den bitter. Begynn med å hakke oliven, kapers, ansjos og hvitløk veldig fint (ingen store biter) hver for seg og sett til side
Og ihvertfall ikke merpå kjøkkenet enn jeg må. En uke av oktobereralleredeover. Dessverre har jeg tidenes forkjølelse, så jeg tilbringer minimalt med tid borte fra sofaen egentlig
Den er pæreforma med ein stor stein inni seg, og er kanskje litt sær på smal for dei fleste. Det finst fleire fordeler med å ete denne frukta, ja, for det er faktisk ei frukt, den vil visst også ligge i bær kategorien ifølge wikipedia
Skyll hjerteskjellene i vann, og fjern de som ikke lukker seg om du bankerpåskallet. Rens hjerteskjellene foruten et knippe som beholderskallet for pynt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.