Innhold. 2 bokser svarte bønner. 8 egg. 2 ss vaniljeekstrakt (jeg erstattet med essens). 10 ss smør/cocosa. søtning etter smak (brukte natreen, tror ca til 100 g merket, men må smakes til)
1 beger (1,25 dl) bjørnebær- og vaniljeyoghurt. 1 beger (1,25 dl) bjørnebær- og vaniljeyoghurt. Vi er så heldige at vi har en tilsynelatende utømmelig bjørnebærkilde voksende oppover husveggen
Miks på lav hastighet i ca 1 min før du øker til medium-høy hastighet. Miks godt i 2-3 min. Denne størrelsen kake er perfekt når du kun skal ha litt kake til 4-6 personer
Black Bottom Cupcakes(15 cupcakes)'190 g mel120 g sukker25 g kakao2 ts bakepulver2 ts vaniljesukker50 ml nøytral olje125 ml vannHa alt det tørre i en mikserbolle og bland det godt Mens maskinen går tilsetter du olje og vann til en jevn, ganske tykk, masse Ha tilslutt i egget og miks til røra blir silkemykFordel røren i formene, jeg synes alltid det er greit å bruke en scooper til dette, denne er fra CacasOstefyll140 g kremost60 g sukker1 eggHa alt i en mikserbolle og kjør til en jevn blanding (eventuelt vent med egget til sukkret og kremosten er rørt jevnt)Blandingen er ganske flytende, men vil stivne under stekingHa ca 1-2 ts ostefyll i over hver cupcake og stek på 160 grader i ca 20 minKremostfrosting50 g mykt smør250 g melis150 g kremost Ha smør og melis i en mikserbolle og kjør til en smulete masse før du har i kremosten Miks til en lys og luftig krem, men ikke så lenge at osten skiller seg Sprøyt kremen med en sprøytepose med tip (jeg har brukt 1M fra Wilton) og dryss over kakao til pynt Eventuelt kan du smøre frostingen på med en kniv, synes det er minst like fint noen ganger
Black bottom-cupcakes er en mørk sjokolademuffins med litt ostekakefyll på toppen. Oppskriften er til 12 cupcakes, og det beste er å bruke et 12-hulls cupcakebrett som du legger papirformer i, som du ser på bildet. Sjokolademuffinsdeig- 190 g hvetemel- 120 g sukker- 40 g kakaopulver- 1/2 ts natron- 0,4 dl solsikkeolje- 1 1/2 ts hvitvinseddik- 1/2 ts vaniljeekstrakt- 1,25 dl vannOstekakefyll- 140 g kremost- 60 g sukker- 1 egg- 1/2 ts vaniljeekstrakt- en klype salt- 100 g melkesjokoladepletter/grovhakket melkesjokoladeKremosttopping- 300 g siktet melis- 50 g romtemperert, usaltet smør- 125 g kald kremostForvarm stekovnen til 170 grader
4 stk Angus biff a 180-200 gr stk, 400- 500 gr små mandelpoteter, noen små høstgrønnsaker etter ønske, 100 gr smør og 3 ts ramsløkpurre til smøret, 400 gr gulrot, ca 2 dl fløte og ca 80 gr smør til gulrot purre, litt rapsolje, litt smør til steking samt salt og pepper. Forvelle grønnsakene i lettsaltet vann ca 2-4 min (tiden avhenger av størrelse) avkjøl i isvann. Salt og pepper på kjøttet og det stek kjøttet ferdig i oven på 180 grader ca 7-8 min for medium. 180-200 gr stk, 400- 500 gr små mandelpoteter, noen små høstgrønnsaker etter ønske, 100 gr smør og 3 ts ramsløkpurre til smøret, 400 gr gulrot, ca 2 dl fløte og ca 80 gr smør til gulrot purre, litt rapsolje, litt smør til steking samt salt og pepper. Forvelle grønnsakene i lettsaltet vann ca 2-4 min (tiden avhenger av størrelse) avkjøl i isvann. 7-8 min for medium
Den inneholder både A-vitaminer, C-vitaminer, kalsium og jern. 1 grønt granny smith eple, fjern kjernen og del i store biter. 1 grønt granny smith eple, fjern kjernen og del i store biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.