Friske sommerbringebær serveres med en nydelig og lettlaget, hvit sjokoladekrem. Legg på friske bringebærog pynt med hvite sjokoladestjerner eller annen hvit sjokolade
Del eggehviter fra eggeplommer og pisk eggehvitene i en stand blandebatteri med en klype salt, begynn å legge til sukker gradvis og fortsett til den siste delen av sukker er lagt til
For kremen myk opp kremosten og mixere bringebærenemed melis, sil det å kvitte seg med steiner. Fordel eggeplommer fra eggehviter og slo eggehvitene i en food prosessor med en klype salt
program av Hele Norge Baker, nemlig min sjokoladekake medbringebærogsjokoladekrem. Bildene jeg legger ut i dag er tatt av kaken jeg prøvebakte hjemme før programmet, den er kliss lik bortsett fra at jeg ombestemte meg angående jordbærene og dekorerte medbringebær i stedet når jeg bakte på programmet
Fylt med sjokolade- og vaniljekrem, banan og jordbær, nydelig. Er sent ute igjen med å legge ut oppskriften dessverre, men håper dere rekker å lage den til i morgen,
Husk bare å server bakverk med denne kremen romtemperert. Tilsett resten av melisen og visp godt til alt er blandet og du har en fin, jevn og luftig sjokoladekrem
(Pisk eggehviter hvite og ha i sammen med kremen om du ønsker mer volum). Dere husker kanskje at jeg lagde mange godsaker med kokosmelk i fjor, en av tingene som slo an hos flere var denne sjokoladekremen
Kraftige smaker av sitron ogbringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.