Biscottimedmandlerog sjokolade. Her får du gode smaker og sprø kjeks,jeg bruker halvparten mandelmel, både for den gode smaken, og for at biscottien ikke skal bli så hard
Biscottimedmandler nøtter og tørket frukt. Lag en stor porsjon med deilige Biscotti, så har du kaffebrød hele sommeren,eller gi bort søte poser medBiscotti til dine venner
D. i. s. e. r. l. v. f. a. g. ,. o. j. t. d. å. n. b. k. m. H. F. p. ø. (. u. …. ). h. S. U. c. O. 2. 0. 1. æ. I. «. y. -. ». 5. /. B. G. 4. *. 6. x. T. J. P. 8. 7. %. R. 3. A. N. w. L. t l. d l. m l
Bruk en gryte med stor grunnflate, det er fint å ha litt plass å karamellisere mandlene på. Brente mandler skikkelig julesnadder og kan også bli fine julegaver
Bland olje, salt ogmandler i en bolle så alle mandlene dekkes med olje og salt. Salte mandler er også veldig enkle å lage, de er sunne og smaker kjempegodt
Jeg rotet litt rundt på nettet og fant opptil flere oppskrifter på brente mandlerog bestemte meg for å ta utgangspunkt i noen av disse, men med mine egne modifikasjoner, noe som gjør mine til et mye sunnere alternativ
I Norge forbinder vi som regel Brente mandlermed Jula, den deilige lukten som sprer seg i den julepynta bygata der de står å lager og selger ferskbrente mandler
Hallo i luken, det er snart jul og jeg tenker alle har det like travelt som meg. Veldig mange synes det er vanskelig å lage brente mandler, det er egentlig veldig enkelt så de som ikke får det til må gjerne spørre
Grønnsakssalsa med ny vri. Sprø honningristede mandler en enkel måte å piffe opp en kjip og intetsigende salat, dessert eller andre retter som higer etter noe sprøtt
Gjerne litt hakket tørket frukt, som aprikos eller lignende. For selve biscotti deigen begynner du med å blande smør, sukker, vaniljesukker og eventuelt andre krydder du måtte ønske å ha i
I Norge forbinder vi som regel Brente mandlermed Jula, den deilige lukten som sprer seg i den julepynta bygata der de står å lager og selger ferskbrente mandler
Jeg lagde brente mandler på søndag, og gav bort et glass med julegodtet i. Tilsett mandlene og røre godt med en sleiv til alle mandlene er dekket av massen, som blir kornete og tørr
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.