Rödspätta med kokosmjölk och ingefära4 portioner600 g rödspätta1 tsk salt400 ml kokosmjölk1 smått tärnad paprika1 tsk färskriven ingefära2,5 krm sambal oelek1 fiskbuljongtärning1 pressad vitlöksklyftaTill serveringRisNågon grönsakPersiljaGör så härSalta fiskenKoka upp kokosmjölken i en vid pannaLägg i paprika, ingefära, sambal oelek, smulad buljongtärning och vitlökLåt koka ett par minuter så det tjocknar någotVik ihop fisken och lägg ner i såsenLåt sjuda på svag värme under lock ca 5-7 minuter 4 portioner
Etter at vi av- iset skapet i slutten av juni, skulle man tro det var greit ennå ei stund. Gravingav laks eller ørret ser forresten slik utFerdig kryddretKlar til pressing
Mens jeg ryddet og vasket i kjøleskapet mitt i morges kokte jeg rømmegrøt. Var såååå lenge siden jeg hadde hatt det og den skal jo koke i 5-10 min etter at alt e tatt oppi
Imponer noen du kjenner davel. Hun var såpass glad i bakevarer, at jeg husker da jeg var mindre så våknet jeg av duften av nyristet loff, julekake eller som på bildet kanelbrød til frokost
smelt smøret over lav varme og tilsett sjokoladen. Når smør og sjokoladeblandingen har avkjølt seg litt tar du og vender den forsiktig inn i eggedosisen
innsiden av en vaniljestang eller en halv ts vaniljepulver. Oppskriften er forøvrig inspirert av den eminenete Californiabaserte bloggeren Joy the Baker
Våknet til en hyggelig overraskelse idag da sjokoladekakeoppskriften min havnet på vg. God fridag. no- det er jo ikkenoe som gjør meg gladere enn å dele oppskriftene mine
Først må jeg bare få si tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg. Herlig å høre at dere føler innleggene har nytte for seg og kan hjelpe i en ellers forvirrende treningsverden
Wok er noe av det beste jeg får. Idag gikk det i svin, enkelt og greit, og så fort det går, denne retten er laget på 15 min, og da var det riskokeren som tar tid 04
Idag må eg dele en magisk god oppskrift som eg trur vil falle i smak hos veldig mange av dere. Eg er en sjokolademons og elsker sjokoladevarianter, og eg har fått inntrykk av at det er ganske mange av oss
Håper virkelig dere lesere er like stort fan av søtpotet som meg altså, for det våre mange utadisjonelle oppskrifter der eg har brukt søtpotet i det siste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.