Legg til bildetekst. DET ER IKKE FØRSTE GANGEN JEG LAGER DISSE. som enkle småkaker, tilsatt sitronskall og rosiner, da blir det eksklusive smaksbomber,
Avslutter med et par bilder av bordet. – Da grekerne kjempet for å frigjøre seg fra det ottomanske styret, holdt mange frigjøringshelter seg i fjellene, i skjul for tyrkerne
Via en lydplanke fra Philips. I går morges søkte jeg for moro skyld på youtube etter den lille landsbyen Castiglione Faletto, i Piemonte, som vi besøkte for noen år siden
Jeg jobbet som filmjournalist i flere år, og davar de store filmfestivalene absolutte høydepunkt. Gere var bare blitt flydd inn og ut og var litt misfornøyd med å bare se innsiden av et hotellrom
Her har jeg med meg det som ble igjen i framiddagendagen før. Stekes på sterk varme i få minutter. Lag litt mere enn du trenger for middagen, så har du lunsj til dagen etter
Jeg redigerte disse nostalgiske bildene med forskjellige ord på den ene og ordet. Jeg må fortelle dere at jeg vant Give Away hos Nille idag,ellerjegoppdaget det idag
Du finner oppskriften med bilder under desserter, alt forsvant, så det må jo bare bekrefte det samme som jeg syntes, det var også bare helt utrolig enkelt og godt
Inspirasjonen hentet jegfra Trines Matblogg, der det alltid er noe godt å finne. Ha frøene og vaniljestangen oppi en liten kjele sammen med fløte, og varm opp til kokepunktet
Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Slik så den store bløtkaka ut fra starten. Der er de glade i kakene sine og opptatt av hvordan de lages og hva laget den ene og hvordan pyntet den andre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.