Kjøttkaker - typisk norsk. Vanligvisakkompagnertav brun saus, poteter og erte- eller kålstuing. Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldesvariant
Hei allesammen. Jeg er her sammen med en venninne av meg og vi skal kose oss litt i byen hele dagen. Var en rask tur i Oslo igår for å blantannet hente min venninne for en koselig helgetur til Gøteborg
Betasuppe er skikkelig høst-mat og siden vi er inne i første uken på september så deler jeg her en oppskrift på betasuppe - en lavkarbo versjon som smaker minst like godt som den originalebetasuppen
Snakk om idyll. Det beste med disse bildene er at de overhodet ikke lyver. Desserten varfantastisk (sitronpai med marengs, krem og karamell) og utsikten og selskapetvar over middels flott
Brownies with Fruits and Nuts. Håper dere har det bra og at dere nyter av de deilige høstdagene. Det er damankan tenne ild i peisen og tenne levende lys på kvelden
Disse kjeksene er virkelig helt fantastiske. Utrolig godt med vaniljesmaken kombinert med ripsgeléen. De kan selvfølgelig også lages med noe annet en ripsgelé
It was my favorite dish afterahard evening trainingwithalpine in the hills. Dry salted Cod or «Klippfisk» in Norwegian, is anancient method of preserving fish from western Norway
Betasuppe. Restene av ett fenalår gir massekraftigsmak. Betasuppe kokes gjerne på en knoke eller annet kjøtt manhar, for å få utnytte mest mulig avråvaren
Jeg forbinder betasuppe med turer i skog og fjell hvor vi hadde med Toro suppeposer. Jeg hadde et fenalår hvor det baravar benet pluss litt kjøtt igjen på, så fenalåret ble grunnlaget for suppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.