Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, ogdanner basen forflere sunne middagerher hjemme. Mos alle ingrediensen sammen Form til små kjøttboller Stekes i litt smør Middagen erservert
Vi lager ofte vår egen kraft, ogbenytter alltid det som basis når vi for eksempel lager pastasaus. Varm opp den klare buljongen ogserver med ønsket tilbehør, gjerne kjøttet fra oksehalene
Derfinner du masse fine formerog kakeutstyr. Det ersuperenkelt å lage og det blir et bra resultat. Jeg har laget hjemmelaget fondant til pynt og dette til denne kaken
Her har jeg pyntet min med en eple-svanen som jeg har tidligere lagt ut HER I eplakerøren tilsatte jeg Mors hjemmelagde kakefyll med vaniljesmak og litt creme fraiche
Har ikke fått skrekken tiltross for litt plager, så det blir nok fleretiaraeretterhvert. Pynten fikk jeg velge selv, men hun likte prinsesserog Hello Kitty
I kjøleskapetDet beste for mine kjære. Tilsett resten av sukkeretog pisk til du får en stiv masse. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.