Hell over i kakeform eller liten langpanne. Hva med et deilig stykke myk og saftig sjokoladekakemed. Jeg er ikke så glad i alt for mye søtt i kakene, spesielt ikke med en fyldig sjokoladekrem på toppen
Avkjølt sjokoladekremblanding piskes luftig sammen med melis og vaniljesukker. Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Pisk smøret med litt melis av gangen før du tilsetter resten av ingrediensene. Endelig kommer det en langpanneoppskrift på sjokoladekake i «normal» størrelse
Hell røren i en langpannemed bakepapir. Hvelv kaken over på et bakepapir, gjerne med sukker over bakepapiret (det hadde ikke jeg idag da jeg istedet drysset melis over tilslutt)
Ha mykt smør sammen med resten av ingrediensene og pisk kraftig til det blir en luftig krem. Denne sjokoladekaken ble inspirert av noe jeg så på Pintrest
Kaken ble toppet med en god sjokoladekrem lagd av. Jeg pynter ofte med friske bær, men denne gangen valgte jeg å prøve meg med litt forskjellig sukkerstæsj
(Sjekk med en kakenål om den er ferdigstekt. Ha røra i en stor, papirkledd langpanne og stek den i ca. Ta kaken ut av ovnen og prikk den straks med en gaffel over hele kaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.