Det er riktignok et par uker siden nå, men jeg har hvert fall fylt bursdag. Kvelden ble feiret med gode venninner, thai fiskegryte (en variant av denne) og bløtkake med marshmallowfondant
Siden jeg har vært litt dårlig på å blogge den senere tiden, mest pga en pc som lever sitt eget liv og gjør som det passer seg, dels forberedelser til julemarked og dels litt latskap
I dag kommer omsider bildedryss av denne kaka. Velkommen til ToneroseDesign. ♥ Husker du at jeg viste en liten sniktitt av ei dåpskake jeg laget her om dagen
Først må jeg bare få si tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg. Herlig å høre at dere føler innleggene har nytte for seg og kan hjelpe i en ellers forvirrende treningsverden
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below) Marius fylte 12 år for en måneds tid siden, lurer på hvor de årene har blitt av
Norsk. - Bland matolje og krydder og mariner kyllinglår/kyllingfilet i dette. Grill. - Mal opp blomkål, ha i en mikroform med smør i bunnen og smørdamp i mikroen
Jeg brukte hovedsaklig søtpotet og gulrot og lot dette koke en stund i barbecue saus, servert med pitabrød og coleslaw er dette en herlig vegetarisk vri på den velkjente pulled pork
Ferry-cake, Cake-Pops and Cup-cakes with Fondant Flowers. Dette var kakene til Ella's 5-års barnebursdagsfeiring, som ble holdet i begynnelsen av måneden
Du kan jo selvfølgelig lage denne retten på en mer lettvint måte enn det jeg har gjort her ved å kjøpe ferdig tortilla lefser og ferdig barbecue saus, men min mening er at hjemmelaget ALLTID er best
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.