5 gram
gjær holder som regel til to brød, og da bruker jeg som regel kun en time lengre enn om jeg bruker 50 gram 3) Bruk gamle kornsortene som enkorn, emmer og spelt. Rug, bygg og havre er også sunne og gode kornsorter vi med fordel kan øke forbruket av. Du kan bestille korn på nettet:
Hell vannet fra - ikke tørk dem. Snu dem og stek i nye 5-10 minutter. De fleste som har forsøkt å lage french frittes av søtpotet vet at det rett og slett ikke går
Ha-Ha. Og i disse Valentinsdager - hvorfor ikke sjekke om det stemmer. MEN- når det er sagt så må jeg også si at denne brownien passer utmerket godt til en hel haug av andre anledninger
Dekk deigbollen med plast og la den heve i 30-40 minutter. Dekk med plast og etterhev brødet i 20-30 minutter. Stek brødet på nederste rille i ovnen ved 200 °C i 40-50 minutter
Guargummi eller guarkjernemel er et fortyknings- og bindemiddel som brukes mye i glutenfri bakst, f. Hemmeligheten er å bruke gode bindemidler i baksten
) Jeg avslører hemmeligheten min. Og siden jeg er så glad i dere som leser bloggen så deler jeg min enkle oppskrift med den lille hemmeligheten med dere
Jeg hadde egentlig bestilt en heldrakt fra e-bay, men den dukket selvfølgelig ikke opp når den skulle, så da ble det en hesblesende tur ut på meg i går blandet med litt kreativitet
Hemmeligheten i grøten. 1-2 ts vaniljesukker. 1-2 ts vaniljesukker. Jeg tror jeg de siste årene har laget kjøleskapsgrøt i alle varianter, med og uten yoghurt,helmelk og smakstilsetninger
Mandagen nærmer seg slutten - og i morgen er det en dag jeg har gledet meg i flere uker til. En skikkelig kosedag, eller rettere sagt "ego-dag" sammen med ei venninne
Egentlig er det ikke t-bensteken jeg har tenkt å skrive om. Det er å få det sør-amerikanske preget. Fordi Gordon Ramsey fant ut at han skulle stikke innom en dag, og deretter omtalte det veldig så hederlig i "That F-word"
Til tross for navnet på disse myke hvetebollene - de kan spises året rundt. 30 julekakeboller1 kg hvetemel2 ts kardemomme200 g sukker50-100 g gjær (avhengig av hvor god tid du har)6,5 dl helmelk200 g smør1 pakke rosiner1/2 pakke sukater (hemmeligheten)Ha melet og kardemommen i en stor bakebolle. Etterhev på stekebrett og stek på 250 grader i 5-6 minutter. 50-100 g gjær
I Sandefjord by finnes det en godt bevart hemmelighet. 2 eggeplommer1 dl sukker2 eggehviter1 dl kakao Fyll1 1/2 dl fløte1 boks vaniljekesam4 ark gelatin350 g jordbærpurèEvt noen biter av jordbær1- 1 1/2 dl sukker Skvis av litt sitron Kandiserte roser til pynt. Stek på 175 grader i 15-18 minutter. Ta kaken ut og la tine i kjøleskap 3-4 timer før bruk. 1- 1 1/2 dl sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.