Jeg fant en grunnoppskrift påbakepulverbrød, og så lagde jeg min egen oppskrift utifra den. Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift på tapasbrød med pesto og ost her på bloggen
Dette brødet smaker fortreffelig med en klatt smør på til en stor kopp varm te. Brødet trenger ingen heving så det er klart til servering på omtrent en times tid og kan godt fryses
3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 100 gram sammalt rugmel fint. 1 dl solsikkekjerner. Sett til heving på en lun plass i 45 min. Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 100 gram sammalt rugmel fint. 1 dl solsikkekjerner
Jeg var heldig å få med meg oppskriften hjem og denne brokkolisalaten er basert på nettopp den. Pass på at den blir jevnt fordelt sånn at all brokkolien blir dekket av et tynt lag dressing
La de avkjøles på rist. La det likevel være sagt med klut og sleiv i hendene. Brødet tar flere timer å lage og lar seg derfor fint kombineres med fotballkamper/husvask
Avkjøles på rist, og legges i tett boks eller glass når de er avkjølt. Det er jo veldig enkelt å lage knekkebrød selv, og når du først har blitt vant til disse sprø tynne godsakene så er det vanskelig å begynne med kjøpeknekkebrød igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.