Det er barnas favoritt ogogså en favoritt blant mange voksne. Denne oppskriften fikk jeg servert i et selskap og det er den aller beste sjokoladekaken jeg har smakt
Smelt smør i en kasserolle på medium høy varme og tilsett tilsett fløtekaramellene. Når alt har fått en jevn masse, slå av platen men la kasserollen stå og så vender du inn cornflakes
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Det har ikke fristet meg å ta opp brødbakingen igjen, jeg har holdt meg til søt gjærbakst og kaker. Men så fikk jeg høre så mye positivt om de eltefrie brødene, at de er så enkle å få til, at de krever minimalt med innsats og ikke minst at de blir supergode
Det tradisjonelle norske sukkerbrødet er en veldig deilig og luftig basis for ekte bløtkaker, og det passer meget godt kombinert med vispet krem og friske bær
Jeg ønsket likevel selvfølgelig å lage noe godt og ikke minst rosa til den kommende mor. Disse har en frisk og tydelig smak av bringebær, er SÅ luftige og er ikke like søte som de marshmallowsene du kjøper på butikken
Når man lager disse kjeksene anbefaler jeg å lage kransekakemassen selv, det er ikke vanskelig og kakene smaker mye bedre enn om du kjøper ferdig kransekakemasse
En perfekt anledning til å bake deilige lussekatter og invitere gode venner på besøk. Straks de er helt avkjølte fyller du bollene i en lufttett pose og legger de i fryseren
Noen ganger er det nesten slik at det er dårlig gjort å legge ut bilder på bloggen. Slik er det med disse saftige sjokoladecupcakes fyllt med hjemmelaget sjokoladesaus og med en fyldig ostekremtopping
Både pga smaken og at jeg synes det er veldig greit å jobbe med og gir et pent resultat. I de tilfellene benytter jeg sukkerpasta, noen ganger ferdigkjøpt og noen ganger hjemmelaget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.