Sukkerpastalokkene stakk jeg ut med maisboks som jeg hadde fjernet både toppen og bunnen på. Det ble en gigantisk bleiekake siden vi var to som skulle gi
Veeeel, jeg tok seg en 3 mnd ferie fra den sinnsyke bloggverden. Jeg kan spise en slik bar (ca 60 g) og bli mett som om jeg hadde spist et 2 brødskiver med ost toppet med agurk. Rik på FIBER som tilsvarer det du får i 2 skiver firkornbrød eller to never valnøtter
Grytor är tacksamma att frysa in, bara att ta fram och värma och koka t ex ris till. Oftast blir det rätter som går att förbereda och frysa in så man slipper stå och laga maten på plats när man hellre vill vara ute i backen
Jeg hadde em storbackloin av Salma laks som var på vei til å nå datostemplingen, og syntes ikke at den var fersk nok til å bruke til sashimi slik jeg pleier
Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
Nå er det en god stund siden jeg har lagd disse rundstykkene, men det er på tide å bring'em back. Det er sånn med meg i hvert fall at jeg har noen perioder der jeg har totalt cravings på en bestemt ting og spiser masse av det i noen uker, før jeg blir litt lei og glemmer det
- kick back i kabel. Sunn og god lørdags mat i en fei. 09. 11. 2014 kl. 21. 11 i. Trening. Ingen kommentarer. Lørdagen her i huset ble rolig og begge hadde en del å gjøre i går
Nå er jeg endelig BACK in BUSINESS. Legg så deigen i en stor form dekket av olje. Legg så deigen til heving, dersom ønskelig kan man putte i oliven, soltørket tomat, fetaost eller andre gode ting i brødet før du hever det
Once you go pommes fondant, you’ll never go back. Jeg beklager å måtte frarøve alle vegetarianere tidenes største potetopplevelse, unnskyld, unnskyld, unnskyld
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.