Denne skåla har vel de fleste av mine lesere sett før. Uansett så er vi vel begge innstilt på at ukene frem mot sommeren nå blir litt mer gjennomtenkt når det kommer til mat og drikke
"hvor ble det av denne bloggen din Mettemor" "drev ikke du å blogga. utpressing, mediastyr, slibrige kommentarer, giftemål via tlf oppkald og alt hysteri
Jeg hadde em stor backloin av Salma laks som var på vei til å nå datostemplingen, og syntes ikke at den var fersk nok til å bruke til sashimi slik jeg pleier
Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
Check back on facebook tonight for another great give-away, this time it has to do with smoothies. , I like to go all the way… I might do something today
Hope to see you back soon. Hope you are doing well. Today when I woke-up the sky was blue, I heard the birds singing and the sun was already shining bright
Nå er det en god stund siden jeg har lagd disse rundstykkene, men det er på tide å bring'emback. Det er sånn med meg i hvert fall at jeg har noen perioder der jeg har totalt cravings på en bestemt ting og spiser masse av det i noen uker, før jeg blir litt lei og glemmer det
- kick back i kabel. Trening. Ingen kommentarer. Oppå det hele har vi vent både oss og lillemann av jetlag, så mye tid til matlaging var ikke prioritert
Denne gangen hadde vi baby back ribs fra Machmanns Marked på Skøyen. Jeg eeeelsker jo grillmat, men noen ganger når man har kjøpt inn så er ikke alltid været med oss, og man må lage mat i ovnen
Once you go pommes fondant, you’ll never go back. Poteten er flink den, kan brukes til så utrolig mye, og er god på å tilpasse seg dine ønsker – hva de nå enn måtte være
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.