//Slik det ser ut for voksne//. Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Eple og pæremos kan man begynne å gi fra 4 mnd, og smaker kjempegodt. ) Begge deler lager man ved å skrelle frukten og dele i biter, dampe den i 5 minutter og så mose
Eple og pæremos kan man begynne å gi fra 4 mnd, og smaker kjempegodt. ) Begge deler lager man ved å skrelle frukten og dele i biter, dampe den i 5 minutter og så mose
//Slik det ser ut for voksne//. Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Igår fikk jeg endelig prøvd å lage hjemmelaget babymat – hurra. Da vi fikk Thea Emilie hadde jeg et stort ønske om å lage babymaten selv, men så havnet vi midt i et flytte- og oppussingskaos og vi havnet derfor på de lettvinte glassene med ferdig babymat
Å lage babymat selv går unna på en fei. Man kan lage mat for hele uka på under 30 minutter. Jeg var så heldig å få «låne» et av de fantastiske tantebarna mine, Helle på 9 mnd
o) Så, over til babymat. Jeg tenkte legge ut en liten fremgangsmåte på hvordan jeg lager babymat, da jeg husker jeg var en smule lost selv første gangen
Det er billigere å lage babymaten selv. Babymat. 20. 04. 2016 kl. 08. 46 i. Blogg. Ingen kommentarer. Minsten i huset er akkurat begynt å spise litt fast føde
Men er det dette med hjemmelaget babymat som nødvendigvis er det aller viktigste for dette. Det er klart man kan utvikle matglede selv om man har spist babymat fra glass den første tiden av livet sitt
Babymat. mandag 1. juli 2013. Enkel fiskemiddag. Dette er en grei fiskemiddag å begynne med. Etterhvert er det fint å bruke flere eller andre grønnsaker, urter og krydder
Her kommer en helt enkel oppskrift på kjøttdeig og spaghetti til babyer. Etterhvert kan du utvide smaksopplevelsen med krydder og grønnsaker som gulrot, løk, hvitløk og brokkoli i sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.