Vel hjemme var det bare å google – for dette måtte jeg lage. Den turen var fantastisk – men dette innlegget handler om gresk mat og en helt spesiell rett som heter Tyvens lam
Vi har verken pastautstyr eller noe som kan ligne i hus, så jeg kjevlet den til den var 2 mm tykk og så fikk ungene lage strimler med pizzahjulet, litt ymse størrelser ble det, men det gikk fint
Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Oppbevar i lufttett boks. Brente mandler er typisk julesnacks for mange og siden det er 1 måned igjen til julaften i dag tyvstarter jeg julesesongen med å by på en sukkerfri og sunnere variant av disse digge mandlene. 300 gram mandler 2 ss fibersirup 2-3 ss vann 1 ss smør (kan sløyfes, men gir en fin og blank overflate) Cirka 0,8 dl sukrin gold Eventuelt krydder om du ønsker, for eksempel kanel/vanilje/nellik krydder Legg mandlene på et stekebrett ikledd bakepapir og rist de i ovnen i cirka 5 minutter på 190 grader. 0,8 dl sukrin gold
Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8. Klostret er et av syv kloster som får kalle ølet sitt for trappistøl og de brygger cirka 18 000 hektoliter øl per år. Den siste ødeleggelsen skjedde i 1789 og den siste gjenoppbyggingen var i 1887. Øl-produksjonen ble gjenopptatt i 1899. Rochefort 8. Rochefort 8 er et av verdens mest berømte øl. belgia, Rochefort 8, Ukens øl, Øl 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8
Da var min første gravid-kake levert til en babyshower. ) Jeg planla egentlig å ha en del blomster og pynt rundt og på kaken,men synes igrunn den var vel så fin uten
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Lag størrre porsjoner når du først er i gang, og oppbevar de stekte lappene i kjøleskapet til for eksempel morgendagens frokost eller lunsj, eller når du bare vil ha noe digg som også er næringsrikt
SPANSK UKE. Ovnsbakte potetskiver med Romanescosaus. 15. 09. 2015 kl. 06. 15 i. Ukesmeny/Temameny. 2 kommentarer. Hei. I dag blir det forrett eller fingermat
Varm, tykk sjokoladesaus. desember 28, 2015 • 0. desember 18, 2015 • 1. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.