Krondillhvis du har ihagen. Bringebærenetil høyre har fått nettet over seg, aspargesene imidten er høstet for iår, bare bregnene får blomstre seg ferdige (bak de tre buskene)
I dag har vi vært oppe ved gapahuken å kosa oss med pinnebrød på bålet. Vi ble ikke helt enigehvilken smak på pinnebrødetviville ha så da måtte vi lage to typer
Med epletre ihagen og saftkoker i kjelleren så flasker det seg fort. Dette er altså løsningen,nå kan du få bruk alle eplene,også de som har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker
Høsten banker på døren, og årets plommer er forlengst moden på det lille treet vi har ute ihagen. Vi er ikke vant til å høste inn frukt, men måtte prøve oss på plommesyltetøy når det først kom så mye frukt som i år
men rekker ikke å blogge så mye. Ett lite drypp i ny og ne blir det likevel. mine har vokst noe veldig,. og er jo for galt at de skal bare stå og visne,
Trikset med slike wraps på bålet er smør. Ingen kommentarer. Stekes på båleti noen minutter, helst på glørne til osten ha smeltet og kjøttet blitt varmet
Den spiseligehagen er en morsom rett å servere gjester. Selvom kanskje de fleste rettene er uoppnålig for de fleste av oss, kan man i det minste dra littinspirasjon både fra teknikker, kombinasjoner og ikkeminstanretning
Det er nå du virkelig kan gjøre kupp ihagen, dersom du er så heldig å ha ugressproblemer. Lenge utover nå finner du de fineste og deiligste råvarer uten å måtte kjøpe dem igrønnsaksdisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.