Det er sesamoljen som gir pekingsmaken så her må du smake til. Kok opp hønsebuljong, rens sopp om den erfersk, bruker du hermetisker det bare å kutte den litt, skrell gulrot og skjær den i fin, fine strimler
For meg er tiden etter jul alltid en tid for detox, både fysisk, mentalt og sosialt. Uten at jeg egentlig tenkte over det, hadde jeg laget en vegansk RAW Food-suppe, og det var jo bare bonus
Forskjellen fra syltetøy er at det brukes en god del krydderog mindre sukker. Alle smaker de forskjellig og vi bruker de som tyttebærsyltetøy til brun saus
- Fyll den godt, og ikke minst topp den godt med masse ost. Jeg skal jammen meg tyvlåne flereoppskrifterfra henne og så dele de videreher på bloggen, så vær forberedt
Dette er en spennende og spenstig sennep sombådeersterkog søt på samme tid. FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette
Det vrimler av indiske restauranter i alle prisklasserogkvaliteter, japansk sushi er vår nye fastfood, og vi blir lykkelige av thaimat – både i Thailand ogher hjemme
Knebøy, sit-ups, armhevningerog utfall kan enkelt gjøres hjemme hos deg selv. Vi skal sove en tredjedel av livet vårt, men de aller fleste sv oss sover langt fra nok
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Limen, hvitløken ogkorianderen gir en ekstra smaksdybde som gjør at denne rykket raskt oppover på min favorittdressingliste
Strø over litt LO-salt / himalayasalt og rasp ingefær over. Sprut litt olje og lime på toppen og fordel små klatter med creme fraice rundt og på fisken
Bland dette sammen med soyasaus, sesamolje og saften fra en sitron eller to lime. Stek deretter svinekjøttet som du har strimlet med litt salt ogpepper i en wok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.