La sausen stå og trekke smak mens du lager resten av pastaretten. Det er langt mer smak i aromasoppen enn i hvit sjampinjong og den er fastere i kjøttet, men bruksområdene er de samme
Ha erter i fløtesausen og litt pastavann og la stå i et minutt. Kjempe godt med pasta og fisk. Jeg bladde opp i Rimi sine middagsfavoritthefter i butikken og ble inspirert av en lignende rett jeg så der
bland sausen sammen med pastaen. tilsett kyllingen i løkblandingen. pasta. kok pasta som anvist på pakken. 1 pk salatkylling 1 pk pasta penne/fussli 1 løk 1 paprika 1 beger creme fraiche 1 dl vann 2 dl bbq saus ( jeg brukte sweet baby rays). 48 i pasta
kok pasta som anvist på pakken, tøm av vannet i en dørslag. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
Bland sammrn pølse, pasta og purreløkblandingen i et ildfast fat. Formen er lettlaget og er en god hverdagsmiddag, lager du dobbelt porsjon blir det litt til overs til kvelds også
Ha Bacon + pasta + saus i en gryte/panne og la det putre noen minutter. Lag sausen ved å piske eggeplommene sammen med matfløte, hvitløk, salt og pepper
Bruk bare bladene på grønnkålen, som du river i mindre biter. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Du trenger ikke hardsteke grønnkålen, men la den få nok tid til at den blir litt sprø
Bruk gjerne glutenfri pasta og laktose-/melkefritt alternativ for en allergivennlig variant. På travle dager er det nødvendig å ha noen go-to oppskrifter som ikke tar så lang tid, smaker godt og metter i magen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.