Vi ligger ikke på latsiden i barselstiden gjør vi vel. *Ett lurt tips på veien er å bruke en heldekkene maleforkle med armer, slik at ingen klær får maling på seg
Symaskin Tråd i samme farge som gardinKnappenåler (som en hjelpende hånd ved sying)Gardinstang til å henge på veggen-Jeg brettet stoffet bak gardinen og laget en "lomme" slik at gardinstangen kan tres igjennom
Jeg har hatt det med på skolen som matpakke de siste dagene. Når du tar de ut er de ganske myke og har litt rar konsistens og smak, men når de er ferdig stekt med fyll, er de sprøe og gode
Og jeg må innrømme at jeg lurer på hvorfor. Bagels har en helt unik konsistens og kan varieres i det uendelige, og allikevel er det nærmeste man kommer i dette landet en kjedelig hvetevariant fra Hattings og andre lyse varianter på en cafe her og der
Søtpotet har blitt veldig populært og med veldig god grunn. Forvarm ovnen til 200 graderVask potetene og prikk skallet med en gaffel - pakk de inn i aluminiumsfolieBak potetene på en rist i ca 60 minutter – til de er myke inni. Forvarm ovenen til 250 grader med grillelementet påSkjær chorizo i terninger, hakk vårløk og del tomatene i båterVarm en panne og stek choritzo i et par minutter til den fettet smelter og choritzoen blir sprøTilsett vårløk og tomater og la det surre med i et par minutterHa miksen på søtpoteten og topp det med raspen ost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.