Put in a baking bowl and add cinnamon and melted butter. Here is a cake with biscuit base, covered by apples and lovely cream cheese filling and a wonderful crumble topping
This is withapple and cinnamon but you can use almost anything you wish. Klar til steking / Ready for bakingFerdigstekt / Ready bakedStrø sukker og kanel jevnt utover et bakepapir / Sprinkle sugar and cinnamon evenly onto a baking paper Legg den varme kaken opp-ned på sukkerblaningen / Put the hot cake upside-down on the sugar mictureFjern bakepapiret forsiktig og smør eplemos jevnt utover / Carefully remove the bakingpaper and spread apple sauce over Rull sammen og la avkjøle med skjøten ned / Roll together and leave to coolRASKT, ENKELT OG HELT NYDELIG
Apple Filling. Høyt henger de og sure er de. Ja, det er de norske eplene jeg snakker om. Vi har tidlig modne sommerepler i vår hage, og de er så sure at de nesten ikke er spiselige, men bare nesten
Caramel & Peanut Butter Crunch Candybar & with oreo cookies. Du kan bruke det du liker, for eksempel M&M’s godteri, annen type av kjeks, peanøtter , mandler etc
Caramel. Mens kaken stekes, lager du caramel. Nå på høsten er det så digg med eplekake. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en litt annerledes variant denne gangen
Oppskriften på denne så jeg først på en bakeside jeg er medlem av på facebook. Den så himmelsk god ut, og jeg har etter beste evne prøvd å oversatt oppskrift og fremgangsmåte på norsk
Når vi var på Bi Rite Creamery så kjøpte jeg med meg boken til de to damene som driver stedet «Sweet cream & Sugar cones» og jeg har eksperimentert litt med deres oppskrifter på iskrem, tatt bort noe, lagt til noe annet og har kommet frem til min egen lille oppskrift på SaltedCaramel Ice Cream
If you follow me on Instagram @passionforbaking you have probably seen a video off this gluten free chocolate cake on my last post, drizzled with some delicious saltedcaramel
Translate ». Ingredienser til 2 porsjoner. Tidsbruk Under 30 min (eks koketid for kjøttstykke). ca 250 g Langkokt svinenakke (Se fremgangsmåte nedenfor)
Today I’m sharing the recipe for the SaltedCaramel Macaron, which melts in the mouth, with you. Transfer the caramel to a piping bag fitted with a circular tip and pipe a dot on to half of the
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.