Litt jobb- men veldig godt. 1,3 kg appelsiner (ca 6 stk). 4 dl vann. 500 gr sukker. 3 plater gelatin. Vask appelsinene godt og skrell av skallet med en potetskreller
Appelsinmarmeladen kan oppevares mørkt og kjørlig i flere måneder. VELSMAKENDE OG EKSKLUSIVTAppelsinmarmelade500 g fruktkjøtt av appelsin* 500 g sukker Saften av en sitron Det går en god del av de hele appelsinene bort siden kun fruktkjøttet skal brukes
Her er oppskrift på appelsinmarmeladen som jeg la ut bilde av på Facebook. 2,4 kg appelsiner, vask disse veldig godt, hvis man ikke kjøper økologiske da, men de er dyrere
Å lage sin egen appelsinmarmelade er utrolig enkelt, også kan du bestemme smakene selv. Stort sett alle sitrusfrukter fungerer på denne superenkle oppskriften
Dette vil jeg si er solskinn på glass med en fantastisk deilig smak av både appelsiner og gulrøtter. En marmelade som lyser opp på frokostbordet og er like god til både fint og grovt brød - dette er påskemarmeladen fremfor noen
Gro's hjemmelagde appelsinmarmelade. 19. 01. 2016 kl. 00. 35 i. Pålegg. Ingen kommentarer. En nydelig marmelade som passer veldig godt på brødskive med nøkkelost
Gro's hjemmelagde gulrotmarmelade, falsk appelsinmarmelade. Så da var det noen kloke gårdstauser som fant en flott måte å få appelsinmarmelade på, uten å bruke så mange appelsiner
♥ 400 g appelsinmarmelade. Forvarm ovnen på 180 graderBland tørrvarene godt sammen i en bolle Kjør appelsinmarmelade, gulrot og olje i blender til tykk krem Bland tørrvarene godt sammen i en bolle Hell appelsingulrotkremen over melblandingen og rør forsiktig inn for å miste minst mulig luft Stek kaken midt i ovnen i 30 minutter, sjekk med en kakepinne om kaken er klar. no her 400 g appelsinmarmelade
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.