AngryBirdskake
Ina Dorthea's Kjøkken
Ina Dorthea's Kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Sjokoladekake
  • 8 dl sukker
  • 250 gr smør
  • 2 ss vaniljesukker
  • 4 ts bakepulver
  • 4 ss kakaopulver
  • 10 dl mel
  • 5 dl melk
  •  
  • Smørkrem
  • 150 gr smør, romtemperert
  • 6 ss kakaopulver
  • 400 gr melis
  • 300 gr kremost natrurell (philadelphia ost)
  •  
  • Lag en porsjon sjokoladefrosting
  • 4 dl melis
  • 230 gr romtemperert smør
  • 200 gr smeltet sjokolade

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.