Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Denne desserten minner meg om min barndom. Gjør den det hos deg, også. Barndomsminnene strømmer på. Vi hadde dessert hver eneste dag hjemme da jeg var barn, og denne er en av klassikerne
"Kjeks" alle kan få til. 07. 10. 2014 kl. 20. 31 i. Bakst. 4 kommentarer. Hei. En uke av oktober er allerede over. Dessverre har jeg tidenes forkjølelse, så jeg tilbringer minimalt med tid borte fra sofaen egentlig
Frukta alle burde ete meir avHeisann. Har du smakt avokado før. Det finst fleire fordeler med å ete denne frukta, ja, for det er faktisk ei frukt, den vil visst også ligge i bær kategorien ifølge wikipedia
Risotto alla Milanese. 10. 04. 2016 kl. 18. 10 i. Middagsmat. Ingen kommentarer. Denne risotto retten brukes veldig ofte til for eksempel Osso buco, som er en svært velsmakende rett laget av kalveskank, med mye smak
Dette er en italiensk, napolitansk klassiker. Spagetti med hjerteskjell (Vongole). Den lages både med og uten tomater, men jeg synes at tomatene gir et fint fargespekter
Ei venninne og eg eksperimenterte på kjøkkenet over fleire dagar, og konkluderte med at denne ga den optimale balansen, pannekakene vart passe salte, passe søte og passe tjukke
Jeg har 'arvet' maten, som min bror og svigerinne hadde i kjøleskapet. Joda, jeg har faktisk det, de blir borte fra 'Norgeshjemmet' noen uker og ryddet i kjøleskapet før de reiste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.