Den som har kaken alle snakker om. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate. Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen
Varm opp til blandingen så vidt begynner å småkoke. Verdensaller beste sjokoladekake. Som mange av dere vet har jeg i disse dagene vært fult opptatt med å spille inn programmer til Kakekrigen
Godesmå pannekaker med havremel, god til frokost, lunsj eller når du bare vil kose deg. Denne blandingen jeg har kommet frem til her, synes jeg er best
Italiensk "Gelato alla vaniglia" kalles også av og til for "Gelato di crèma". Den spesielle tilberedningsmåten gir også en annerledes konsistens på isen, som gjør "Gelato" til noe helt spesielt
Gosh for noen spennendekvelder vi har hatt. Mannen i Bestefarhagen stilte villig med krakk, gode råd og oppfølging underveis når han ikke var på Rotarymøte
Disse deiligesmå skivene laget jeg til lunsj i dag sammen med en proteinkaffe med sjokoladeprotein. Regnet pøste ned ute, så da var det en perfekt anledning til å lage en ekstra god lunsj og kose seg inne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.