Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate. La knekkebrødene kjøle seg ned på en rist før du skal lagre de en boks, slik at de forblir sprøe og fine
Oppskriften fikk vi også. Press deretter pureen gjennom en sil slik at du får bort alle stener. La det det koke på middels varme, og helt til sukkeret er helt smeltet
Italiensk "Gelato alla vaniglia" kallesogså av og til for "Gelato di crèma". Det som kjennetegner ekte "Gelato" er at isen lages med både fløte og melk
Tilhører du den yngre garde bør du i alle fall også prøve denne. Gjør den det hos deg, også. Vi hadde dessert hver eneste dag hjemme da jeg var barn, og denne er en av klassikerne
Litt spinat under god skinke,og godt smør. Ha alt i kjøkkenmaskinen,hold igjen litt på hvetemelet,la maskinen gå minst 8 minutter,til deigen samler seg og "løsner" fra bollen
Ha alle ingrediensene i en liten kjele og kok opp på lav varme. ALLE MINE E-POST-FØLGERE BLE DESSVERRE SLETTET I FORBINDELSE MED NY NETTSIDE, SÅ REGISTRER DEG PÅ NYTT OM DU ØNSKER MINE OPPSKRIFTER RETT I INNBOKSEN
Og ihvertfall ikke mer på kjøkkenet enn jeg må. "Kjeks" alle kan få til. De fleste jeg har sett har prøvd sjokoladevarianten som jeg la ut, men flere har prøvd med andre smaker også
Risotto kan også spises for seg selv, eller som tilbehør til andre retter. salt og nykvernet pepper. Hakk løken fint og fres den i smør eller smeltet marg i en tykkbunnet gryte
En god pastasaus med gode grønnsaker som har stått og småkokt en stund er det beste jeg vet. Gode grønnsaker og tålmodighet gir rett og slett de beste rettene
Skyll hjerteskjellene i vann, og fjern de som ikke lukker seg om du banker på skallet. Den lages både med og uten tomater, men jeg synes at tomatene gir et fint fargespekter
Tja, eg har smakt gode pannekaker, og eg har smakt dårlege. Ikkje fordi det er så råflott på nokon måte, men fordi eg prøver å passe på kva eg et, og då har eg det for meg at pannekaker ikkje er så bra for meg
Det hjelper å lune tallerkene før servering, og ikke glem å smak til vinen. Idag har jeg nok en gang kastet meg over Jamie Olivers fantastiske italienske kjøkken, og det endte opp med skikkelig spaghetti-fest på en fredag
I will pick a winner in my next blog post. Hi everyone. We are getting closer to spring, and maybe you are already thinking about traveling somewhere this spring / summer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.