120 ml
flaska har alt gått i gulvet noen ganger. Ingenting har skjedd med den av den grunn. Bivoksarket har bært i bruk og fungerte kjempebra ( tror jeg må ha flere av størrelsene forøvrig... Merket at jeg ble skikkelig furten i går da jeg måtte dekke sukkerpastaen med gladpack
Spiser du poteten med skallet på får du litt ekstra fiber. Potet vet nok de fleste hvordan de tilbereder, så i dag vil jeg heller dele mitt favorittfyll til bakt potet
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet og den myke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god
Litt ekstra kokosolje for å smøre på vaffeljern. Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Brødet er ferdig når det gir en hul lyd når du banker på det. Avkjøl på rist. Hev på lunt sted i omtrent 45-60 minutter, og fordel deigen over i to (2 L) eller 3 (1,5 L) brødformer. Jeg bruker nokså brede former på 2 liter, så i mine former blir ikke brødene så høye. 10-15 minutter Brødet er ferdig når det gir en hul lyd når du banker på det
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Jeg lagde en utrolig god focaccia som var luftig og god på smak. Det jeg har gjort er å lage min egen vri på litt forskjellige oppskrifter som var på nettet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.