200 g ferdigstemt kjøtt fra kylling (= 1/2 grillet kylling). 1. Kok opp hønsebuljongen. 2. Kjør hermetiske tomater med stavmikser eller matprosessor til en jevn masse og ha den i gryta
Dette er også en rett du kan lage av restene fra lammesteken. Lammegryten eller tagine lages tradisjonelt i en leirgryte så har du den gamle fra 80-tallet stående er dette en perfekt anledning til å ta den frem
Ved siden av serverte jeg injera, det afrikanske brødet som ligner på pannekaker. Her er det mange slags krydderier som gir den gode smaken på kyllinggryten
Litt kjøttdeig og noen grønnsaker -og VIPS så har du middag. Ganske god også faktisk. Alt du trenger er en skjærefjøl, kniv, en stekepanne og en kjele - perfekt hyttemat ✿
Har du grønnsaker du skulle ha brukt opp. Da er det smart å lage en suppe. Bruk de grønnsakene du har, suppen blir god uansett hvilke sorter du måtte ha
400 g kyllingkjøttdeig1 ss potetmel1 egg1 fedd hakket hvitløk2 ss finhakket persille1 ss finhakket basilikum1 ts salt1/4 ts pepper2 l vann4 hønsebuljong terninger4 gulrøtter i biter1/2 purre i biter1/2 sellerirot i biter1/2 kålrot i biter4 poteter i biter Bland kyllingkjøttdeig, potetmel, egg, hvitløk, persille, basilikum, salt og pepper i en bolle
Husker dere Fruenes nyttårsforsett. Mer fisk på middagsbordet. I dag skal Fruene ha gjester,. og da passer det å servere en deilig grønnsaksuppe med fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.