kjenner meg ikke igjen. Sliten og sover altfor mange timer. Tru om jeg trenger all den søvn. Gikk å la meg 12 i går og vokna i morres tidlig klokka 6 men sovna av igjen å sov helt til klokka 12
Digital rydding i dag. På grunn av helgevask og utagerende møtevirksomhet ble det ingen rydding i dag. I hvert fall ingen rydding som førte til tynning
Som mange av dere vet - 10. 10. 10 sluttet jeg å spise kjøpegodter. Jeg er fremdeles kjøpesnopfri. Desto lykkeligere blir jeg når det (en sjelden gang) dukker opp hjemmelaget godis, som jo dessuten er mye bedre og mer tilfredsstillende
Vidunderlig enkle julekaker. Gammeldagse julekaker fra bunnen av er tungvint, sier du. Niks. Vi har funnet fram en klassiker i norsk julekaketradisjon som er vidunderlig enkel i travel adventstid
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Jeg sier dette ofte, men denne retten er desidert en av mine topp fem av alle thailandske retter. Jeg er helt sikker på at du vet hva jeg snakker om når jeg nevner retten pad thai og er du på på en Thai restaurant hvor som helst i verden, vil denne retten mest sannsynlig være presentert på menyen
Oppskrifter. SUNNERE TRIPPEL SJOKOLADE COOKIES. 19. 03. 2017, 10. 16. Har du lyst til å bake noe godt i dag. Det er søndag og været er dårlig, i hvert fall her jeg bor
ADVARSEL. DETTE BRØDET ER FARLIG GODT. Dette brødet er veldig enkelt å lage, men vanskelig å motstå. Og her er det bare fantasien din som kan begrense smakene du vil bruke
Utgangspunktet for denne oppskriften fant jeg på Steamy Kitchen, men jeg har tatt meg den frihet å bytte ut enkelte ingredienser ganske enkelt fordi de ikke er å oppdrive i selv det mest velassorterte supermarked i Norge
D så nå skal jeg sette meg ned å slappe av med forever ultra shaken min, fra forever living, før jeg setter i gang med rydding av hus og bretting av klær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.