Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julematsom “juletapas”
Men et lite middagsinnlegg blir det idag også. Jeg har (endelig) tatt meg tid til å samle alle vegetaroppskriftene, slik at det blir enklere for vegetarleserene mine å finne frem til oppskrifter som passer dem
Bland mel, bakepulver, sukker og gjær i en bolle. Hva skal du ha til middag idag. 500g hvetemel, 2 ts bakepulver, 1 ts salt, 1ss sukker, 0,5 pakke tørrgjær, 3dl naturel yougurt, 4ss olje, 1 egg og 2 røde chili. Del den i 8 like store deler og skjevl dem ut - ca 0,5 cm tykkelse. Sett dem på øverste rillle på 180 grader "grill" i 5-7 minutter. 500g hvetemel, 2 ts bakepulver, 1 ts salt, 1ss sukker, 0,5 pakke tørrgjær, 3dl naturel yougurt, 4ss olje, 1 egg og. 180 grader "grill" i 5-7 minutter
når kyllingfileten er ferdig heller du på kokosmelken. Ha dette sammenmed kyllingfileten og la det stå til så og småkoke til kokosmelken nesten er borte
Bland alt sammen i en ildfastform . Strø over strøkarving (eller ost om du liker det bedre) . Veldig godt, utrolig mettende, ganske billig og så enkelt
Bland sammenmel, bakepulver og salt. Ha i smørr og bland godt. Bland inn melken og rør godt. Kan spises både varme og kalde - og passer perfekt sommatpakke
Stek kyllingfileten litt, og dypp den så i chillisaus og sesamfrø. Hva skal du ha til middag idag. Grillspyd, 2 kyllingfileter, sesamfrø, chilisaus, sopp, 2 poteter, 1/2 paprika, 1/2 gullerot og ris + saus. Settes i ovnen på grill (200grader) i ca 15 minutter. Grillspyd, 2 kyllingfileter, sesamfrø, chilisaus, sopp, 2 poteter, 1/2 paprika, 1/2 gullerot og ris + saus
Chop suey har jo ikke noe med jul og gjøre, men vil dele min oppskrift med dere. Mitt gull var så søt og sa sist jeg laget chop suey at min var bedre enn de på restaurant, for de de på restaurant er så tørre, koselig sagt av han
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.