Kaken ble utrolig god, noe stønnelydene rundt bordet fortalte meg uten at det måtte utdypes mer. Dette er en oppskrift jeg har lånt fra Danmark, ogriggettilslik jeg liker den
Hilsen hun som bori myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten er klar
DA VAR DETNATURLIG Å LAGE FOCCATIAOGAIOLI SOM TILBEHØR. Legg tilbildete. Skrell hvitløksfeddeneog del dem opp i et par biter før du har dem ikjøkkenmaskinen
Nå er det helg og da står utetrening på programmet så skal ikke se borti fra at detblir slowcooked mat her i dag også , som lager seg selv mens jeg trener
Onsdager hardet vært doble matpakker i huset, og da har jeg gjort litt ekstra stas på de. Jeg skal ikke legge skjul på at vi er opptatt av kosthold og mat ifamilien, men det er på ingen måte noen fanatisk eller overdreven holdning, kun litt ekstra bevist når det kommer tilulike valg
De er harde som drops (kan kanskje se ut som det gule er mykt, men det er det altså ikke), så én sånn kan du kose deg med lenge – helt tilfristelsenblir for stor og du bare mååå knuse den ogspisedet som er igjen så det knaser mellom tenna
Jeg har vel så vidt nevnt på bloggen at jeg har heklet mye idetsiste. Ogikke nok med det. Har brukt første ladningen derfra tilhekleopplæring, samt flere nye kluter og grytekluter (se under)
Legg hode tilsidenog trekk motsatt arm nedover og strekk, gjenta på andre siden. Tenk så utroligheldig jeg er som harutroligfantastiske, kreative kolegaer, det er virkelig en stor gave
Grøt er i ferd med å bli en stor trend iSkandinavia, og mange har funnet sinfavoritt-topping. Mange foretrekker friske bær oghonning, men vi anbefaler å prøve topping som ristede valnøtter, pære og solbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.