Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Ikke rennende, men den klistrer seg fortsatt litt fast i kakepinnen når du sjekker kaken i midten
Tilsett sukkeret litt og litt under fortsatt kraftig pisking. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Ha en fortsatt fin lørdagskveld dere. Bacon skjæres i biter, stekes og legges til siden. Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry
For litt siden hadde bestevenninnen min bursdag, og siden jeg hadde invitert til lunsj hjemme hos meg, bestemte jeg meg kvelden før for å lage en liten kake i tillegg
Skrell poteter og skjær potetene i skiver. Ikke kok for lenge, de skal fortsatt være litt faste. Sil av melken (skal brukes videre til sausen), og legg fisken på litt tørkepapir
Hemmeligheten er noen ekstra ingredienser som øker saftigheten, sunnheten og smaken. Wikipedia), der den fortsatt er blant de mest populære tradisjonelle kakene
Bre sjokoladekremen utover nøttebunnen (la den fortsatt være i formen) og sett kaken i kjøleskapet. Bland sammen nøtter, mel, bakepulver og 1 dl melis. Hell i røren og stek kaken ved 160 °C i ca. 5 dl malte mandler og/eller hasselnøtter
Jeg er så vanvittig glad i hjemmebakst, og elsker å stå på kjøkkenet for å kokkelere. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.