4-5 dl kulturmelk/kefir. 4-5 dl kulturmelk/kefir. Den offisielle Vaffeldagen er i dag. I den anledning, vil jeg dele en oppskrift med dere på litt syrlige vaffler
Sopp cappuccino fra 90 000 treff menyen i No66. 9 retter og 90 000 treffVår meny8 retters augustmeny8 retters septembermenyHøstmeny10 retters oktobermenyNovembermenyÅrets første julemeny2. Oppsummering 2011Råvare. Bretting av bæreposerMarsRøkt torsk fra 90 000 menyen. 9 retter og 90 000 treffNice to know. Frozen yogurt på 5 minutterOppskrifter. desember - Sjokoladekuler med julekrydder05. desember - Dynegrøt09. desember - Pepperkaker15. desember - Hasselnøttmarsipan16. desember - Smørbrød med grov leverpostei19. 9 retter og. 9 retter og
Mars. Her er en liten oppsummering av året. På facebook har jeg passert 900 følgere, noe jeg også er meget fornøyd med. I år har jeg skrevet 104 innlegg og passert 1,5 millioner besøk. Oppsummering 2013
Da har vi kommet inn i Mars måned og vi begynner å se at det blir lysere ute igjen. I gamle nordiske folkekalender fikk måneden mars navn etter guden Tor (Thord)
Oppsummering av september 2016 på matbloggen. Hei. Da var september over, og oktober er allerede i gang. Jeg har en travel måned med mye på planen foran meg
4 egg1/2 boks cottage cheese5 ss havregryn1/2 ts bakepulverKardemomme/kanel (kan sløyfes)1 ss søtningsmiddel (smak deg frem, avhenger av hva slags søtemiddel du bruker, for eks Natreen, sukrin etc) Smør/olje til steking . 4 egg4 ss sukrin3 dl seterrømme 0,8 - 0,9 dl mandelmel2 ts bakepulver 1 ss fiberhusk Kardemomme/kanel (kan sløyfes) . La røren svelle 15 minutter før du steker de i vaffeljern
Heihei. )). Det har blitt en stund siden sist nå. uff, jeg skal prøve å bli flinkere. hehe, det har skjedd en del i det siste, så har ikke hatt så mye tid
350 g hvetemel. 125 g smeltet smør. 350 g hvetemel. 125 g smeltet smør. Siden det er den store vaffeldagen idag, så deler jeg her to oppskrifter på vafler
«Miss Mars» hadde jeg nok aldri prøvd hvis ikke jeg hadde bestemt meg for å lage alle månedene. Et stykke entrecote på ca 750 gram eller 4 porsjonsstykker på ca 180 g hver3 fennikel1 bunt reddiker1 håndfull hakket fersk dill2-3 ss extra virgin olivenoljeSaften av 1 sitronSalt og pepperForvarm stekeovnen til 150 grader. La stå til kjernetemperatur er 50 grader. La hvile ca 15 minutter før kjøttet skjæres i tynne serveringsskiver. ca 750 gram eller
Soldagene blir stadig flere, fikentreet i bakgården har fått nye skudd og – ikke minst – de første fruktene og grønnsakene fra den nye sesongen er endelig ankommet
Vi hadde noen pils (lite tuborg har bare 5 karb i seg forresten) til kampen i går og jeg kjente det godt etter halvannen kan man si, så da tror jeg nok at jeg må opp litt på karben før festen. Men jeg har klart meg uten noen store sprekker, den største sprekken og faktisk eneste sprekken var 5 nonstop, de havnet i munnen min før jeg i det hele tatt hadde husket på at jeg gikk på diett. Så er det jobb på lørdagen før det er klart for tidenes sommerfest, nå ser det ut som vi blir 25 +++ stykker så det kommer til å bli kjempe bra
Mai, og som vanlig så starter eg ny måned med oppsummering av oppskrifter fra forrige måned. Og for dere som lesere er jo det forhåpentligvis greit å få en oppsummering, kanskje du hadde glømt noke du tenkte du ville lage
Oppsummering av oppskrifter. Nytt år og ny måned, før eg starter å dele nye, spennande oppskrifter må vi sjølvsagt ha oppsummering fra måneden som har gått, nemlig desember
250g ferske eller frosne bringebær. 50g melis. Stek i forvarmet ovn i ca 25-35 minutter eller til kaken er tørr inni. 250g ferske eller frosne bringebær. 50g melis
Kva er vell bedre enn å starte det heile med oppsummering av oppskrifter fra August. Når eg trenger matinspirasjon hender det ofte at eg går innpå kategorien "oppsummering måned" og scroller meg gjennom månedene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.