Vegansk middag. grønnkål med quinoa og chilli. 08. 03. 2016 kl. 09. 21 i. mat. 10 kommentarer. Hei. Idag er det grønnkål med quinoa og chilli på menyen
14 i. 500 gram kjøttdeig1 squash2 avokado1 stor rødløk1 rød paprika4 tomaterHvitsausen. Sett det midt i ovnen på 200 grader i ca 40 minutt, til osten får en fin gylden farge
God Lørdag. Er det noe jeg savner i blant så er det brunosten. Særlig når jeg lager vafler. Noen unngår brunost pga laktose, intoleranse mot myse og kasein, eller fordi de er veganere
Denne veganske, sukkerfrie og glutenfrie snickerskaken laget jeg for en god stund siden og serverte den til min kjære, min mor og hennes kjære, og den ble tatt svært godt imot
Har du ikke bestilt din veganske matkasse enda. 10 veganske kjøttkaker. For 3-4 personer. Kidneybønner, hermetisk - 2 bokser (á 400g). Denne middagsretten får du i Den Grønne Kassa uke 49. Add to Favourites Middag November 10, 2015November 10, 2015 10 veganske kjøttkaker. 2 bokser (á 400g)
Du trenger dette til seks store porsjoner (349 kalorier per porsjon). 4 fedd hvitløk. 4 stk store gulrøtter. 140 g/2 porsjoner fullkornscouscous. DelFacebookTwitterE-postSkriv utPinterest 4 fedd hvitløk. 4 stk store gulrøtter. 140 g/2 porsjoner fullkornscouscous
4. GA_googleAddAttr("BlogId", "65451375"). css( 'width', '400px' ). Vårruller er vanvittig godt, men dessverre lite sunt når du lager dem på den tradisjonelle måten ved å fritere
♥ 4-5 gulrøtter, raspet. Hell deigen over i formen og stek på midterste rille i ca 40 minutter. GA_googleAddAttr("BlogId", "65451375"). css( 'width', '400px' ). 4-5 gulrøtter, raspet
0,6 dl kremost (Jeg bruker Tofutti sin veganske kremost). 4-5 ss smør/margarin etter ønske, romtemperert. 4 dl sukrinmelis (blendet erythritol). 4 ss smør eller margarin etter ønske. 4. 0,6 dl kremost (Jeg bruker Tofutti sin veganske kremost). 4-5 ss smør/margarin etter ønske, romtemperert. 4 dl sukrinmelis (blendet erythritol). 4 ss smør eller margarin etter ønske
Da jeg var i Berlin for noen år siden, smakte jeg vegansk majones for første gang. Det var den lille, vegetariske burgersjappa Yellow Sunshine i Kreuzberg som serverte ulike dipper til påmfrien, deriblant en kjemepegod hvitløksveganese
Vegansk ostekake er faktisk ikke noe hokkus pokkus, da vi i 2014 er så heldige å ha gode veganske erstattere til “ordentlig” kremost, fløte, melk og smør. ♥ 450 g vegansk kremost (2 pakker Tofutti original). 450 g vegansk kremost (2 pakker Tofutti original)
Frokosten idag ble rester av veganske pannekaker. Glutenfrie veganske pannekaker. 4 ss lønnesirup eller tilsvarende flytende søtning. 1/4-1/2 ts gurkemeje (valgfritt, gir gulfarge). Snu og stek på den andre siden i 40-60 sek. 4 ss lønnesirup eller tilsvarende flytende søtning. 1/4-1/2 ts gurkemeje (valgfritt, gir gulfarge)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.