La meg først starte med å gi dere en stor takk. Det er fint å lese at mange kjenner seg igjen i det forrige innlegget og føler det er viktige tanker å sette ord på
Dag 4, og fortsatt stigende verdier. Jeg og barna reiser til Frankrike i mai, og før det ønsker jeg å komme under 40 i BMI. til jul ønsker jeg å ha gått ned 40 kg
Spray i tillegg formen med matfett så karamellene løsner lettere. ♥ 1 boks søtet, kondensert melk (ca 400 g, se tips). ♥ 4 ss lys sirup. Ha karamellmassen i formen og avkjøl i romtemperatur før du setter formen i kjøleskapet i minst 4 timer og gjerne over natten. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 1 boks søtet, kondensert melk (ca 400 g, se tips). 4 ss lys sirup. 20 cm Spray i tillegg formen med matfett så karamellene løsner lettere
- Smør ei kakeform med litt kokosolje, da er det lettere å få kaken ut av formen. ♦ 2 ss carobpulver (valgfritt)♦ 1 ss psyllium husk ♦ 2 ts bakepulver♦ 1 ts vaniljepulver♦ 1/4 ts stevia♦ 15 dråper stevia english toffeeBringebærkrem. Jeg brukte ei rund form med diameter på 24 cm (tror jeg). - Stekes midt i ovnen på 180 grader i 40 minutter, men ta en test etter 30 minutter ved å stikke en gaffel midt i kaka - er det deig på gaffelen må kaka stå litt til. 1/4 ts stevia
Hvite rører tar nemlig lettere farge. - 1-5 runde former ca 22 – 24 cm str. - 4 ts bakepulver. - 2 ts SP eller 4 ss Maizena (Maizena blandes inn med melet). Jeg setter hver skål og har ca 400 g røre i hver siden hele røren veier ca 2000 g. Steketid er ca 14-18 min om du bruker en 22 – 24 cm stor form. - 4 ss Bols Bananlikør (har du ikke dette så kan du bruke f. Når du har pisket inn halvparten av melisen tilsetter du smak, altså 4 ss med bananlikør e. 24 cm str. 4 ts bakepulver. 2 ts SP eller 4 ss Maizena (Maizena blandes inn med melet). ca 14-18 min om du bruker en. 24 cm stor form. 4 ss Bols Bananlikør (har du ikke dette så kan du bruke f
Da er det lettere å rulle det riktig. Det er ikke nødvendigvis så veldig lett å se og personlig synes jeg det er lettere å føle med fingeren for å finne ut hvilken side som er hvilken
Dette gjør det lettere å skjære lammelåret i skiver når det er ferdig. 4 kg lammelår (3 950 g). 4 kjøttbuljongterninger på 1,5 L vann. 4. 14. November 2, 2014 • 0. October 31, 2014 • 0. October 29, 2014 • 0. October 27, 2014 • 0. October 25, 2014 • 0 65 grader, rosa kjerne inni ved 70 grader. 4 kg lammelår (3 950 g). 4 kjøttbuljongterninger på. 14
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.