Vi har de siste årene spist gås til nyttårsmiddag, ogdet er noe jeg kan anbefale på det varmeste. (Mer hvis du strekker middagen ut med forretterog tilbehør
Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
Da ble det å prøve seg på å bake et sunt, enkelt og godt alternativ til søndagskosen. Jeg er slett ikke tilhenger av å starte jula tidlige i oktober, men på en gråværsdag som dette kjennes det litt godt med litt juleduft i huset
Jeg håper du som leser Et kjøkken i Istanbul har oppdaget noe nytt i året som er gått. Et ubestridt høydepunkt var selvfølgelig da Andreas Viestad ogMette Randem kom på besøk på vårparten for å lage reportasje om meg til spalten hans i DagbladetMagasinet
Og takk for at vi fikk en så fin start på årets første dag med BLÅ HIMMEL OG SOL. Det var også crispy duck med vårløk, agurk og saus som vi rullet sammen i en tynn lefse laget av ris
( Min stakkars samboer får litt frykt i blikketnår han leser dette, men vil han ikke - så skal han. Da er det sannelig nyttårsaftenog jeg regner med de fleste skal kose seg med god mat og drikke i kveld
I fjor hadde jeg noen helsider i den analoge papirutgaven av Dagbladet. Nyåret blir også her, brukt til å se tilbake på det som har skjedd, og synse over det som kommer til å skje
Reinsdyrfilet med potet- og selleristappe, rødløkkompott, traktkantarellsymfoni og rødvinssaus. Nyttårsaften nærmer seg, ogdet er på tide å planlegge menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.