Men FOR et resultat det blir. Heldigvis, for hadde jeg ikke kunnet bestille skall- og bløtdyr utenom det vanlige fra ham, hadde jeg gått glipp av deilig sjømat som så og si er umulig å få kjøpt i Norge
Når det begynner å putre, kan du sette lokk på (for det spruter litt), men sjekk av og til om du bruker for sterk varme, da brennes smøret og det skal det ikke, bare brunes
Ta pannen forsiktig av platen og la det stå til det får avkjølt seg litt. Jeg begynte å lage klarnet smør, eller ghee som det egentlig heter, da jeg fikk påvist melkeproteinintolleranse
At det er litt forskjell på størrelsene betyr ikke så mye. For at alle agurkene skal bli liggende under saltlaken, legger du en tallerken over som jeg har gjort her
Del eggehviten fra plommen og finhakk plomme og eggehvite hver for seg. Brun smør i en panne. Drypp brunet smør over silden rett før servering, sånn at ikke smøret blir kaldt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.