3 hele hvitløksfedd. 3 gulrøtter. 3 laurbærblader. Tilsett 3 spiseskjeer olivenolje og sett ned til middels temperatur. 3 hele hvitløksfedd. 3 gulrøtter 10 kokefaste partypoteter. 10 sjampinjong 3 laurbærblader
Sett till sides. Låt styvna till nästa dag i formen. Smält det i ugnen på 200 grader till det har smålett…håll noga utkik på det. ca 10-15 minuter varierar väldigt i från ugn till ugn. Sänk värmen till 125 grader och låt den står där 2,5 timme…den skall vara fast och kolla den gärna i mellan åt så du inte har inne den før länge
Imorgen blir det sort trøffel på menyen. Jeg skal lage en risotto med trøffel servert med kylling. Trøffel er en knollformet sopp som vokser på røttene på visse tresorter
Langs utringningen heklet jeg en omg med 3 staver og dobbeltstav-kant, og jeg droppet snøringen. Da vi var på ferie i Naxos hadde jeg med meg den sorte heklekjolen i Tine Solheim-design
Oppskriften1 kg okse høyrygg2 store løk5 hvitløksfedd0,5 sellerirot3 gulrøtter500 gram hermetiske tomater2 ss tomatpure0,5 liter Guinness1 terning kjøttbuljongFinhakket persille og blader av timianSalt og pepperKutt kjøtt i grove biterStek litt og litt kjøtt om gangen, sørg for at det freser godt i pannen. 3 gulrøtter
Alt blandes og stekes i 3 kvarter ved 180 grader. 3 spiseskjeer sukker. 3 spiseskjeer sukker. Her kommer det en gammel oppskrift på en sjokoladekake som alltid blir vellykket og er relativt enkel å lage
Naturlig sort ris dyrkes i Podalen i Italia. Den var tidligere forbeholdt de rike og kongelige. Nå får du kjøpt det hos Via Italia i Oslos nye mathall på Vulkan
Till förrätt på nyårsafton serverade jag en hummerpannacotta, en pannacotta gjord på egen hummerfond kokt på krossade hummerskal, schalottenlök, rotselleri och vitt vin
Ca 2-3 voksne porsjoner. Jeg har nevnt det før og jeg sier det igjen, 1/3 av innholdet i sånne ferdiglagde tacokrydderposer er salt. Ca 2-3 voksne porsjoner
1,5 dl quinoa + 3 dl vann. Kok opp 3 dl lettsaltet vann. 1,5 dl quinoa + 3 dl vann. Aaah, jeg blir aldri lei av vegetarburgere ♥ De kan varieres i det uendelige med forskjellig smak og tekstur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.